A filmek you tub on meg animeaddicts on a lassabban megy a videó lassabban játsza le teljes képernyőn most ezt hogy oldjam meg hogy ne csinálja?
Figyelt kérdés
a válaszokat köszönömm2012. jún. 13. 21:19
11/14 anonim válasza:
Atól, hogy mindent nagy betűvel tagolatlanul és írásjelek nélkül írsz még nem lesz informatívabb :D
Ha HD minőségben nézed full képernyőn és nincs jó codeced, vagy valami nem megfelelő felbontást erőltetne rá a képernyődre, akkor csúszhat/lassulhat a kép. Esetleg youtube-on módosítsad a felbontás minőségét. Ha 360-on is szar akkor nem ez a gond :)
Esetleg a rendszermeghajtód kissé töredezett vagy kevés rajta a szabad hely?
12/14 Nikcsike0 válasza:
Nekem is volt már ilyen kb. 3 hétig tartott de most 1 nappal ezelőtt már semmi baja
13/14 A kérdező kommentje:
nem direkt irtam nagybetüvel csak caps lock és elküldtem mire észre vattem :)
2012. jún. 19. 12:55
14/14 A kérdező kommentje:
még mindig kell válasz
2012. júl. 30. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!