Laptop választás. Vélemények?
Sziasztok! Érdekelne a véleményetek laptop témában. Én speciel kiválasztottam hármat és ezeket kellene véleményezni.
Az első a sorban egy Lenovo [link] . i3-as 2. generációs processzorra (2xxx) elég jókat írnak.
Második szintén egy Lenovo [link] . i5-ös processzor azért mégis.
Harmadik (a változatosság kedvéért) egy DELL [link] Itt a videó kártyáról írnak érdemleges dolgokat.
A válaszokat előre is köszönöm!
Szép napot
Teljesen igazad van, ez kimaradt a leírásból.
Főleg zenehallgatás, filmezés, illetve játékokra. Utolsónál nem kell nagy dolgokra gondolni. ( Ha a Panzer Corpse, illetve a Heroes 4-5 fut, az már tökéletes. ) Szóval nem Crysis 2 féle játékok.
Esetlegesen MS termékek használata. (Word, Excel stb) Bár ezek futtatásával nem hiszem, hogy gond lenne.
Szerintem a dell vagy a második lenovo.
Azért mert ezeknek a kijelzője nagyobb tudásban kb egyformák a Dell re viszont 3 év garancia van míg a többire csak 2 .
ilyen áron ezek közül egyiket se...
az elsőnek a vidkártyája harmatgyenge, a másodikban az i5 eggyel korábbi generáció (valamint az int.vidkártyája szintén gyenge), az újabb i3-as sandy-k gond nélkül hozzák a teljesítményét, a 3. meg szimplán egy energiatakarékos, de ezzel együtt elég harmatos teljesítményű jószág
140 alatt/körül már lehet kapni i3(sandy)+gt520ra vagy amd oldalon A6 APUra épülő gépeket, főleg játékok terén ezek lényegesen erősebb jószágok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!