Mit telepítsek vissza, hogy újra jó legyen? Nagyon rossz most így, megvakulok.
Figyelt kérdés
Minden felesleges dolgot letöröltünk a laptopról, mert már nagyon lassú volt. Viszont azt hiszem véletlenül valami fontosat is leszedtem, amióta lekerült a gépről a képernyő összement 1024 x 789-ra, nem lehet másra beállítani csak még kisebb számúra, nem tudom mit töröltem, de már megvakulok, a fejem is megfájdul, ahogy keresem. Mi csináljak? :(2012. jún. 12. 16:49
11/23 anonim válasza:
Esetleg ha leírnád a laptopod pontos típusát, tudnánk segíteni.
Pl Asus X51R
A laptop alján a cimkén ott a model, vagy típus megnevezés
12/23 A kérdező kommentje:
Már az ég világon semmi sem működik. Ha újra telepítem a gépet akkor ez az egész visszaáll? Jelenleg Vistám van, azt szeretnék rárakni, tudom, hogy CD-re kell kiírni és úgy telepíteni. Légyszíves segítsetek, mert csak egyre rosszabb minden. Ha segít az újratelepítés akkor tudnátok mutatni egy linket, ahonnan letölthetem, lehetőleg Magyar nyelvű verziót? Köszönöm..
2012. jún. 12. 17:21
13/23 A kérdező kommentje:
Sony PCG - 7184 L
2012. jún. 12. 17:22
14/23 anonim válasza:
Az a processzor model, valami ilyesmit keress rajta:
VGN-NW270F
15/23 A kérdező kommentje:
X15 - 53758
Létezik, hogy ez az? Más nincsen rajta..
2012. jún. 12. 17:40
17/23 A kérdező kommentje:
VGN - NW270F
2012. jún. 12. 17:51
18/23 anonim válasza:
Itt vannak a hozzá való driverek:
Mivel a leírás szerint ezt a típust WIN7 64bit verzióval árulták, a driverek is ehhez valók.
19/23 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen. Akkor a megfelelőt letöltöm és újra be tudom állítani normálisra a képet? De azt még mindig nem tudom, hogy melyik kell hozzá. :( Aztán még kérdezhetek még valamit?
2012. jún. 12. 18:08
20/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!