Vaterával lenne problémám, segítene valaki?
Előre is köszönöm, hogy veszed a fáradtságot és segítesz!
Az lenne a problémám, hogy nem tudom használni. Ezt úgy kell érteni, hogy elolvastam a Felhasználói Segédletet, de valahogy nem jöttem rá a problémáim okára, vagy a rendszer nem engedte, hogy csináljak is valamit.
Még régebben regisztráltam, már nem is tudom mikor, de nem használtam egy percig se, csak regisztráltam. Most pedig szeretnék eladni dolgokat és hirdetni, de nem tudom kezelni a profilt... Azt írja ki állandóan, hogy nem vagyok teljes körű felhasználó. Rendben van, de hogy lehet azzá válni?
Nem tudom megváltoztatnia jelszavamat, a számlázási adatokat, semmit nem tudok csinálni, mert folyamatosan azt írja ki, hogy "Tájékoztatjuk, hogy felhasználóneve korlátozás alá került a Vatera piacterén érvényes Általános Felhasználási Feltételek alapján."
Tudna nekem segíteni valaki, hogy mit tegyek? Kitörölni sem tudom ezt a nyavalyás profilt, mert azt sem engedi. Nem tudom, hogy mit kellene csinálni, kérem, segítsen valaki!
Hálás köszönetem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!