Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyire reális az, hogy egy...

Mennyire reális az, hogy egy optikai vezeték nélküli egér lemerít 2 energizer elemet 4-5 nap alatt?

Figyelt kérdés
Holnap veszek bele 2 tölthetőt mert ez már a második eset, különböző helyen vettem direkt az elemet mert gondoltam kifogtam valami gagyi darabot, de ez így kész vicc.
2012. jún. 8. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem túl reális, nekem úgy hogy az egér folyton be van kapcsolva 1 elemet 1-2 hónap alatt merít le.
2012. jún. 8. 21:02
 2/3 sorsok válasza:
Már meg is írtad a megoldást. Vegyél tölthető elemet ( ha nincs akkor töltőt is vegyél hozzá :) ) Bármilyen nagyobb energiát igénylő cuccokhoz ezt kell használni pl fényképező, egér stb.
2012. jún. 8. 22:02
 3/3 anonim válasza:
hát,ja, már válaszoltak. Nem túl reális. Valószínűleg szar az egered. Nekem is az volt, beletettem az elemet, hamar "lemerült", viszont amikor beletettem valami másba, akkor bezzeg működött. Azóta vezetékes egerem van. hidd el, sokkal jobban megéri, túl sok baj van a vezeték nélkülivel!
2012. jún. 8. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!