Hogyan lehet filmhez szöveget hozzárendelni?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy filmet,az volt odaírva, hogy feliratos.Az eredeti kínai hang sem hallatszik, de felirata sincs. A hozzászólók közül ajánlották másoknak / mert másnak is ugyanez volt a gondja, hogy a feliratot elfelejtették/ hogy van egy hely ahonnan letölthető. Le is töltöttem, de ezt hogyan kell hozzárendelnem? Ha túl bonyolult, akkor nem fogom tudni, mert nem vagyok egy zseni. Valaki segítsen!2012. jún. 7. 14:10
1/3 anonim válasza:
Berakod ugyanabba a mappába ahol a film van és ugyanazt a nevet adod neki mint ami a filmé. Pl.:
A film fájl neve: jancsiesjuliska.avi
A felirat neve ugyanaz: jancsiesjuliska.srt
A legtöbb lejátszóban ezután már csak a feliratot be kell kapcsolni a menüben (többnyire jobb klikk a képernyőn), ha ez nincs akkor ajánlom egy codec+Mediaplayer Classic letöltését pl. a K-Lite Codec Packban minden van.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ, igazán alapos és kielégítő. Remélem sikerülni fog.
2012. jún. 7. 14:39
3/3 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm!! Sikerült !!!!
2012. jún. 7. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!