Miért világít az egerem, még akkor is, ha ki van már kapcsolva a gép?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nemrég kaptam németországból egy infraegeret. (Saitek)
pirosan világít ugyebár az infra, de van benne egy led amitől kéken is világít. ez így szépen és jól mutat főleg este, de ha kikapcsolom a gépet csak a piros fény tűnik el, a kék pedig ugyanúgy világít tovább, elég erős fénnyel. Ugyhogy este ki kellett húznom az egeret hátulról. Van valakinek valami ötlete,hogy miért nem kapcsol ki az egér?
Előre is köszi
2009. júl. 2. 14:14
1/5 anonim válasza:
Mert a számítógéped ugyan kikapcsolod, de nem áramtalanítod (ki kell húzni a 220-ból vagy kapcsolós elosztó esetén azt kikapcsolni, esetleg ha van a tápon kapcsoló akkor azt lekapcsolni, amúgy sem árt áramtalanítani)
2/5 A kérdező kommentje:
az a baj h az elosztó a falba van szerelve de elég labilis, szóval ha kihuznám a gépet jönne ott minden a fallal együtt
2009. júl. 2. 14:34
3/5 anonim válasza:
Mert áram alatt van a gép, vagy kihúzod a tápkábelt vagy ha van rajta kapcsoló akkor 0ba nyomod.
4/5 anonim válasza:
egy ideig nekem is ilyen egerem volt, mert megtetszett hogy világít, csak arra nem gondoltam hogy éjszaka bevilágítja a szobát. Nálam jól bevált módszer, hogy rádobtam egy boxeralsót, vagy zoknit húztam rá. Most ezért nem bújok hátra lekapcsolni az áramot.
Hajrá:D
5/5 anonim válasza:
A gép BIOS-ában ki lehet kapcsolni, hogy egér mozdításra vagy kattintásra ne kapcsoljon be a gép, és akkor nem ad készenlétbe (leállítás után) tápot az egérnek és nem fog világítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!