Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » "Windows 7 Home Premium...

"Windows 7 Home Premium 64Bit" van az általam kinézett notebookon. Emellé kell még Office programcsomagot is vásárolnom, hogy legyen Word és Excel a gépen? A 320 GB-os merevlemez bővíthető, vagy notebook függő, hogy bővíthető-e?

Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 12:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Kell, mellé, de nem muszáj megvenni, kicsi kereséssel letölthető, vagy ha nem ragaszkodsz az MS Office-hoz ottvan az OpenOffice. A merevlemezt meg cserélni lehet nagyobbra.
2012. jún. 6. 12:35
 2/15 zsomkovacs ***** válasza:

Nem tudom, bővíthető-e a merevlemez.

És igen, meg kell venned az Office-t, vagy használj OpenOffice-t/LibreOffice-t.

2012. jún. 6. 12:36
 3/15 anonim ***** válasza:

Igen, a Microsoft Office különálló programcsomag, külön meg kell venni.

merevlemezt lehet bővíteni, a kiszerelése egyszerű, még házilag is megoldható.

2012. jún. 6. 12:38
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi, megy a zöld kéz!
2012. jún. 6. 12:39
 5/15 anonim ***** válasza:

Vásárlás előtt kérdezd meg hogy van-e rajta. Több netbookon vagy notebookon van előre telepített Microsoft Office Starter. Ugyan csak Word és Excel van rajta, és az is nagyon butított változatban.

Ha ezek neked elegendőek akkor nem biztos, hogy venned kell.

Az én gépemen volt és egyenlőre nekem bőven elegendő.

2012. jún. 6. 12:46
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi, nem tudom, mit jelent, hogy "butított", de lehet, hogy nekem is elég lenne! Megkérdezem, hogy van-e rajta. Legfeljebb, ha nem elég, veszek egy Office programcsomagot.
2012. jún. 6. 12:53
 7/15 anonim válasza:

Helo!

Az Office próbaverzióját letöltheted a Microsoft oldaláról 60 napig.

Minden funkció működik rajta.Én ezt használom,ha lejár a 60 nap,rárakom újra.Nekem nagyon drága lenne megvenni,mert nem is használom sokat.

Ha leírod a kiszemelt noti típusát,meg tudom mondani,hogy bővíthető-e. (de szinte biztos,hogy igen!)

2012. jún. 6. 14:23
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszi, azóta találtam olyan notit, ami a paramétereket tekintve megfelelő lenne, és ennek 640GB-os a merevlemeze. Ez elég lenne egy ideig. Bár azért érdekelne - ha már úgyis felajánlottad, hogy megnézed :-) -, hogy ezt lehet-e még bővíteni.

A HP-k amúgy megbízható gépek, nem tudjátok?

Jelenleg a következő típusnál tartok, bár a borsos ára miatt nem biztos, hogy ez lesz a végleges verzió: HPProbook4330S A6F48EA

2012. jún. 6. 16:41
 9/15 A kérdező kommentje:
Jaj, még azt is meg akartam kérdezni tőled, hogy az hogyan lehet,hogy próbaverziót többször is letöltenek ugyanarra a gépre? Vagy nem hivatalos próbaverzióró? Mert eddig ahány próbaverzióval volt dolgom (pl. Photoshop), soha nem engedte másodjára letölteni...
2012. jún. 6. 16:50
 10/15 anonim ***** válasza:

Uninstallnál ugyan a merevlemezről leszedi a programot, de a rendszerleíró adatbázisban bent hagyja a bejegyzéseit.

Ezért a következő telepítésnél tulajdonképpen "emlékezni" fog az első telepítés dátumára, ezér nem megy a másodszori telepítés.

Meg kell keresni a rendszerleíróban a bejegyzéseit, és eggyesével törölni őket. ( már ha sikerül megtalálni :) )

2012. jún. 6. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!