My Pc Specs: Ram: Kingston 4 GB DDR3 1333Ghz VGA: Nvidia Geforce Gt 430 1GB DDR3 Processzor: Intel Core i5 2320 Alaplap: Gigabyte GA-H61M-D2-B3 Monitor 1920x1080p 22" Ezen fut-e ultra grafon a Battlefield 3 (SP/MP)?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 11:39
21/24 anonim válasza:
ez a mostani géped akkor?
és menyit költesz fejlesztésre?
mert akkor ha van rá legalább:
6870
és ha tudod mégjob 7850 et vened persze ez már 60ezer körül van minimum...
de igazából ha ez a mostani géped akkor videokártyát kell csak cseréned és a ultrával is probálkozhatsz majd
6850 el high on fog jol meni kb.
22/24 anonim válasza:
"6850 el high on fog jol meni kb."
Nehogy azt hidd...Nekem 6870-el high-on lassabb volt, mint ultrán :D (persze AA deferred nélkül)
Szóval érdekesen van optimalizálva.
23/24 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget sztem az ATI Radeon HD6850 nekem tökéletes lessz egy darabig(nem akkor nagy baj ha nem viszi ultrán de a high is megteszi)
2012. jún. 6. 14:46
24/24 anonim válasza:
high-on se viszi valami faszán. legalább is ha multizol, akkor biztos nem fog elég FPS-t adni. Szerintem a BF3-nál a minimum egy 6870 (persze ha normális grafikát és fps-t akarsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!