Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segíte nétek vinyóval kapcsola...

Segíte nétek vinyóval kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nem nagyon értek hozzá, de a laptopomban lévő winchester haldoklik és gondoltam,hogy veszek egy újat. Na ha most veszek egy 2,5"-s merevlemezt, akkor azt könnyedén ki tudom cserélni a régivel vagy bízzam szakemberre? Szedtem már szét gépet, ramot cseréltem, de nem tudom,hogy ez mennyire más. Szükségem van a laptopra(napokat nem tudok várni), azt sem tudom,hogy a szervízbe mennyi idő lenne megoldani a dolgot,még garanciás a gép.

Egyébként Dell Inspiron 5010,i3, 6giga ram ha ez számít valamit.

Köszi a válaszokat!:)

2012. jún. 4. 11:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha garis a gép akkor csinálják ők. A HP PAVILION DV7 es gépemért kedden jött a futár szerdára már hozták is vissza.
2012. jún. 4. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!