Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem jók a játékok a...

Miért nem jók a játékok a gépemen?

Figyelt kérdés
GTA SA már régóta fent van és mindennap játszottam rajta de már el sem indul. Ma telepítettem fel egy játékot szintén nem indul el. Ha van valami ötletetek mi lehet a gép baja, légy szíves írjátok le. (baromságot hagyjátok)

2012. jún. 3. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
hogy hogy nem indul el? vagy mit dob ki?
2012. jún. 3. 21:40
 2/6 anonim ***** válasza:
GTA SA-hoz lemezt használtál vagy virtuális meghajtót?(Deamon,Alcohol 120% stb)
2012. jún. 3. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
2. nekem a SA-hoz nem kell se CD se Virtuális meghajtó
2012. jún. 3. 21:44
 4/6 A kérdező kommentje:
GTA-t letöltöttem és daemon-nal telepítettem. azt dobja ki hogy hiba küldése vagy mégse ezekre lehet kattintani és szöveg, de most már igazából nem dob ki semmit. (ahogy elnézem)
2012. jún. 3. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Semmi mást nem használtál hozzá csak Deamont?

Ha igen akkor lehet hogy a fájl elérési útvonala megváltozott vagy kitörlődött a Daemon-odból.Nézd meg hogy jól be van e állítva a Daemon

Nem kellett használni hozzá Alcohol 120%-at?Én azt használom virtuális meghajtónak

2012. jún. 3. 22:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Őőő fúú hát nem tudom nem annyira értek hozzá. (lány vagyok)
2012. jún. 4. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!