Annyi a laptopomnak?
Figyelt kérdés
Nem regi gep,i3as proci,6giga ram,1giga videokari,tehat nem mondanam rossznak. kb 3hete 1-2x elkezdett kattogni benne valami,meg 1mpes sipolasokat hallottam,gondolom a pr oci besz.art,de ujrainditottam es latszolag megjavult. ma filmet neztem,megint kattogasba kezdett,ujrainditottam de nem maradt annyiban,mar bootolni sem akart rendesen,aztan toltokepernyonel megall es nem tortenik semmi. mit csinaljak,szerviz?2012. jún. 3. 20:55
2/6 anonim válasza:
Szerintem winchester, de vidd el szervízbe.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen,2ev van rá,csak a vizsgak miatt kene,osszes tetelem rajta van. most indexvizsgalattal szenved,20perce-.-' es kattog,erolkodik szegeny:)
2012. jún. 3. 21:03
4/6 anonim válasza:
Kattogó hangot proci nem ad,valószínűleg a vinyód kakukkolt le.
5/6 A kérdező kommentje:
Az is lehet,sajnos nem ertek annyira hozza.
2012. jún. 3. 21:04
6/6 A kérdező kommentje:
Onnan gondoltam,hogy regi asztali gepemnek volt ilyen baja,szervizbe mondtak,hogy proci baja van,vegulis mindegy,rendbe nem tudom hozni itthon,koszi a valaszokat.
2012. jún. 3. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!