Hogy is hívják?
Figyelt kérdés
Elfelejtettem ennek a szónak a nevét,azt tudom hogy a szó egyben a egér,hangszoró,billentyű,mikis ezek ? ha jól emlékszem valami külső izé :SS2012. jún. 3. 18:39
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor most periféria,vagy hardver ?:S
2012. jún. 3. 18:53
6/9 anonim válasza:
Hardver. A periféria közé nem tartozik pl a billentyűzet, mert nem választható, hanem elengedhetetlen...
7/9 anonim válasza:
A hardver az, amibe bele lehet rúgni. Ezen belül a periféria az, ami nem a számítógép elengedhetetlen szerves része. Tehát pl: billentyűzet, egér, scanner, nyomtató.
De nem számít perifériának az alaplap, processzor és a memória.
8/9 anonim válasza:
"A periféria közé nem tartozik pl a billentyűzet, mert nem választható, hanem elengedhetetlen... "
Például egy hálózaton keresztül menedzselt szerveren.
De múltkor kitakarítottam a billentyűmet, és a képernyőbillentyűzetet használtam addig. Szóval opcionális.
9/9 anonim válasza:
Ez igaz, kedves utolsó. Ennyiből az egér sem elengedhetetlen, mert pótolható billentyűkkel. De próbáld meg enélkül használni huzamosabb ideig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!