Hol lehet azt beállítani hogy három gombnál többet tudjak nyomni a billentyűkön?
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 15:03
1/7 anonim válasza:
alapból is letudsz nyomni 3nál több billentyűt.Minek kéne?Játéknál vagy hol?
2/7 anonim válasza:
Ez az elmúlt pár nap legjobb kérdése. xD 5 perce azon gondolkozok, hogy mi a f*szomat akartál kérdezni. xDD
4 gombot még homlokkal is le tudok nyomni, szerintem az agyadban kellene beállítani valamit, hogyha Te nem. A másik amit nem értek, hogy hogy lehet egy billentyűn gombot nyomni, a gomb maga a billentyű, nem? xD
3/7 anonim válasza:
Van olyan, hogy ha több gombot nyomsz egyszerre, akkor sípol..
Szerintem erre gondolt :)
4/7 anonim válasza:
nem hinném.Mert akkor sípol ha basztatod a billentyűzetet(érvénytelen billentyű kombináció)
5/7 A kérdező kommentje:
Játékban, ha három gombot nyomok és nyomnám a negyediket akkor azt már nem érzékeli
Azért kérdem, hogy belehet-e állítani, hogy több gombot érzékeljen
2009. júl. 1. 15:37
6/7 anonim válasza:
guitar hero 3? mert nekem ott volt ilyen problémám.
7/7 A kérdező kommentje:
nem, Frets on Fire.
majdnem guitar hero :D
2009. júl. 18. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!