Gerg1616 kérdése:
C&C Generals grafika hiba, mi lehet a probléma? (Infó lent)
Figyelt kérdés
Hello
Feltelepítettem a C&C Generals játékot és összefutottam egy hibával ( [link] a talajmenti grafika most éppen zöld de fehér is néha. Nos ezzel mit tudok kezdeni? Mi a baj? DirectX lehet?
2012. jún. 3. 11:36
1/11 anonim válasza:
Kezdd azzal, hogy felteszel minden patch-et a játékhoz, nem mai jószág.
Utána drectx, illetve mindenféle addon frissítése ami a cdjén van, wmplayer, quicktime stb.
Utána driverek frissítése.
2/11 A kérdező kommentje:
patcheléssel van 1 kis probléma..., maximum 1et tudok felrakni, mert ügye a patch frissíti a game.dat fájlt is, és a következő patch nem megy fel mert nem találja a game.dat fájlt, de egy ugyan olyan nevű kiterjesztésű van de neki az eredeti kell ami alapból telepítve van...
2012. jún. 3. 13:25
3/11 A kérdező kommentje:
Na megcsináltam mindent amit mondtál, de sajnos most is ugyan ez a helyzet :/, régen is játszottam vele és akkor jó volt pedig
2012. jún. 3. 14:22
4/11 anonim válasza:
Szerintem kezdd azzal, hogy kiraksz egy működő linket, mert így még csak tippelni se lehet.
6/11 anonim válasza:
Mázlid van, mert nem hardveres hiba. Textúra probléma. Vagy video driver, vagy a játék hibája.
Milyen videokártyád van, milyen oprendszeren, és milyen driver van hozzá telepítve?
7/11 A kérdező kommentje:
XP
5.1.2600 szervizcsomag 3
NVIDIA GeForce 6600 a kártya
NVIDIA 3.9.730.0 a driver ha minden igaz
DirectX meg 9.0c
2012. jún. 7. 00:34
9/11 A kérdező kommentje:
felraktam de nincs változás... ugyan ez a fehérség :/
2012. jún. 7. 00:59
10/11 anonim válasza:
A legújabb patch fel van telepítve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!