Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Apám mindig tudja mit csinálok...

Apám mindig tudja mit csinálok a gépen. Hogy tudom kitörölni?

Figyelt kérdés
Apám mindig meg tudja nézni hogy milyen programod nyitottam meg, mikor kapcsoltam ki a gépet, stb.. Hogy tudom ezt én is megnézni és kitörölni?
2012. jún. 2. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
tehát nem csupán a netes előzményekről van szó?
2012. jún. 2. 15:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem. A net kb. nem is érdekel. Azt nézi hogy mikor milyen prgit nyitottam meg, mikor zártam be es mikor kapcsoltam ki a gépet. Ilyeneket akarok kitörölni.
2012. jún. 2. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg fel van telepítve valami szülői felügyelet program. Ha belepiszkálsz, esélyes, hogy ellátja a bajod. Ha még ennél is tovább ment, és keyloggert is használ, akkor szépen vissza fogja olvasni azt is, amit ide kiirkálsz.

Mondjuk érdekes kérdés, bár nem ebbe a kategóriába való, hogy vajon mivel adhattál neki okot a bizalmatlanságra.

2012. jún. 2. 15:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Nincs keyloggere, és nem is szülöi felügyeleti program. Elvileg minden gépben van ilyen. Hogy miért bizalmatlan? Mert elvileg büntiben vok és én játszani szeretnék Diablo 3-al anélkül hogy rájönne :D
2012. jún. 2. 15:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Külön program nélkül ezt nem lehet pontosan követni. Eseménynaplóból kiderül ez-az, de nem sok minden. Az is lehet, hogy csak eléggé ismer ahhoz, hogy jól tudjon blöffölni.
2012. jún. 2. 15:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Az utolsó válasszal értek egyet. Szerintem is elég jól ismer ahhoz,hogy tudja,hogy mit csinálsz.:.D
2012. jún. 2. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!