Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudok Word-dokumentumokbó...

Hogy tudok Word-dokumentumokból egységes PDF-file-t készíteni?

Figyelt kérdés

Az a gondom hogy több word dokumentumból szeretnék egy egységes pdf-file-t készíteni, de nem tudom hogyan kell. Ha valaki tudja akkor részletesen írja le, mert nem értek valami nagyon ezekhez...

World-ben nem tudom őket összeilleszteni, mert különböző módon vannak formázva, és nem akarom, hogy ez eltűnjön.

Nyomdába szeretném vinni őket, és nem akarom hogy a nyomdász összekeverve nyomtassa ki őket.

Lécci a kérdésemre válaszoljatok, aki arra válaszol, úgy hogy meg is tudom csinalni a pdf filet annak megy a 100%.

2012. jún. 1. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a PDFCreator nevű programot. Ingyenesen le tudod szedni a netről.
2012. jún. 1. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindegyikből csinálsz egy különálló pdf file-t. Libreoffice önmagában tudja ezt ( [link] msofficenak segédprogramra van szüksége. ( [link] Libreofficeban a kis pdf gombra kell kattintani a bal felső sarok környékén, a pdfcreator meg virtuális nyomtatóként települ. Ugyanúgy kell tenned, mintha nyomtatnál, és nyomtatóként a pdfcreatort választod ki. Utána meg válogathatsz:

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 1. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
2012. jún. 1. 21:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi meg fogom nézni!
2012. jún. 1. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!