Minecraft vásárlás?
Figyelt kérdés
Megakarom venni a minecraftot, de anyám nem ad ki bankszámlaszámot. Azt mondja utalni tud csak mert "többet vesz le Notch" mint a kellete.2012. jún. 1. 18:25
2/7 A kérdező kommentje:
Más megoldás a vásárlásra?
2012. jún. 2. 12:08
3/7 anonim válasza:
Nincs, csak internetes vásárlásra van lehetőség.
Am, ugye tudod mi az a "többet vesz le.." ?
4/7 anonim válasza:
Nem vesznek le többet, erre bizonyíték, hogy már több mint 9 millióan megvették.
Az Xbox-os verziót meg lehet venni "boltban". Csak kicsit sem biztos, hogy van Xbox-od, meg az drágább mint a PC-s verzió.
5/7 anonim válasza:
Küldj $22-t a PayPal-omra, és megveszem neked. (azért a +$2 mert levon belőle a PP, ha nem jó ez így, semmi gond, nekem nem lesz rosszabb. :D)
6/7 A kérdező kommentje:
4. válaszoló:
Sajnos nem az én bankszámlám, hanem az anyumé, és idegeneknek nem küld el pénzt.
2012. jún. 5. 21:44
7/7 anonim válasza:
Igen ismerem ezt, nekem is csak ezért nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!