Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A WiFi sugárzás káros?

A WiFi sugárzás káros?

Figyelt kérdés
Ha igen, mennyire jelentős?

2012. jún. 1. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
Ha káros, akkor mit csinálsz? Bepereled az összes szomszédot, környező cégeket, meg mindenkit? Csak mert a nap minden egyes percében több száz forrásból wifi (és egyéb) sugárzásnak vagy kitéve. Ha amiatt aggódsz, hogy otthonra telepíts-e, akkor nyugodt lehetsz, az az egy már nem oszt, nem szoroz. Ebben a pillanatban is a szomszédok wifi jelei szurkálják át az agyadat, akár tetszik, akár nem.
2012. jún. 1. 17:09
 2/6 A kérdező kommentje:

az életbe nem adnám oda az itthoni WiFi-sugárzómat, még ha 70 évesen rákos lennék tőle sem, meg nem zavar, csak valahogy megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy ha az indukciós töltőeszközöknél említésre érdemesnek tartják emberek a pár centis sugarat, aminek jelentős egészségkárosító hatása van, és a mobiltelefonoknál is kimutatták, hogy egészségtelen napi 23 órát a fejednél tartani, mert statisztikailag összefüggés van az amerikaiak telefon-szokásaitól és valamilyen agybetegség között (nem emlékszem, pontosan milyen), illetve azt is mondják, hogy a mobilt ne hordd a zsebedben, ha nem muszáj, mert impontens leszel tőle (mármint valamivel növeli az esélyét).

Én amióta ezt tudom, csak annyi hogy itthon evéskor, tévénézéskor kiveszem a zsebemből, meg suliban a táskámban hagyom (nyilván vigyázok, hogy ne lopják el).

Szóval nagyon nem változott meg az életem azóta, csak kíváncsi voltam hogy a WiFi-nél van-e valami hasonló, vagy az élettanilag teljesen ártalmatlan-e, és ha nem, akkor az miért van.

Vizsont tetszik a hozzáállásod:

"Hmm, feltett egy kérdést, ami engem nem izgat, biztos retardált bunkó stréber állat, aki router vásárlás előtt áll, és nem akar rákos lenni. Csesztessük félbe a pofáját, majd rájön, hogy milyet kell kérdezni ezen az oldalon..."

:D

2012. jún. 1. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem neked súlyos gondjaid vannak a szövegértéssel. Egyébként igazad van, rossz választ adtam. A helyes válasz az lett volna, hogy ez nem az egészség kategória, hanem a számítástechnika, azaz semmi keresnivalója itt a kérdésednek.
2012. jún. 1. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
egészségesebb biztos nem leszel tőle :) viszont ahogy felettem írták, az egészségre való negatív hatása egyszerűen kimutathatalan, annyira elenyésző a többi (akár mesterséges, akár természetes) elektromágneses sugárzáshoz képest. szóval hacsak nem a routerrel alszol a plüssmaci helyett, akkor semmit se fogsz megérezni belőle
2012. jún. 1. 17:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Ú a francba, tényleg!

Bocs, Első, én hibám volt!

Csak az ember elgondolkozik a várható válaszokon, és akkor egy többé-kevésbé offenzívre a válasz is olyan lesz, de valóban, igazad van. Nem gondoltam egyből, hogy van találóbb kategória.

Visszaszívom az egészet. Őszintén, bocs mégegyszer.

4.: Köszi

2012. jún. 1. 17:35
 6/6 anonim válasza:
Pont néztem a telomon mikor wi-fi t bekapcsoltam , hogy mennyi embernek van a házban. Az jutott az eszembe hogy ez a sok sugárzás éri a családomat is és persze engem is. Ebben az a szomorú , hogy a sok f"sz csak azért használja , hogy az ágybol kényelmesen használja vezeték nélkül a szar laptopját.. Ez addig nem is érdekelne ameddig az ő szarja nem engem és családomat károsítaná.(Mert biztos is hogy eléggé káros) Csak az az elkeserítő , hogy ez mind csak azért mert 1 db vezeték zavarja. Nem használok wifit csak ha nagyon muszály. Tudom hogy ezen kivül is sajnos rengeteg rákkeltő anyag ér minket naponta és ennél többet is eszünk meg , de ha 1-2 apróságra figyelnénk talán nem hiába küzdene lassan már mindenki a rák ellen.
2013. jún. 20. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!