A WiFi sugárzás káros?
az életbe nem adnám oda az itthoni WiFi-sugárzómat, még ha 70 évesen rákos lennék tőle sem, meg nem zavar, csak valahogy megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy ha az indukciós töltőeszközöknél említésre érdemesnek tartják emberek a pár centis sugarat, aminek jelentős egészségkárosító hatása van, és a mobiltelefonoknál is kimutatták, hogy egészségtelen napi 23 órát a fejednél tartani, mert statisztikailag összefüggés van az amerikaiak telefon-szokásaitól és valamilyen agybetegség között (nem emlékszem, pontosan milyen), illetve azt is mondják, hogy a mobilt ne hordd a zsebedben, ha nem muszáj, mert impontens leszel tőle (mármint valamivel növeli az esélyét).
Én amióta ezt tudom, csak annyi hogy itthon evéskor, tévénézéskor kiveszem a zsebemből, meg suliban a táskámban hagyom (nyilván vigyázok, hogy ne lopják el).
Szóval nagyon nem változott meg az életem azóta, csak kíváncsi voltam hogy a WiFi-nél van-e valami hasonló, vagy az élettanilag teljesen ártalmatlan-e, és ha nem, akkor az miért van.
Vizsont tetszik a hozzáállásod:
"Hmm, feltett egy kérdést, ami engem nem izgat, biztos retardált bunkó stréber állat, aki router vásárlás előtt áll, és nem akar rákos lenni. Csesztessük félbe a pofáját, majd rájön, hogy milyet kell kérdezni ezen az oldalon..."
:D
Ú a francba, tényleg!
Bocs, Első, én hibám volt!
Csak az ember elgondolkozik a várható válaszokon, és akkor egy többé-kevésbé offenzívre a válasz is olyan lesz, de valóban, igazad van. Nem gondoltam egyből, hogy van találóbb kategória.
Visszaszívom az egészet. Őszintén, bocs mégegyszer.
4.: Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!