Mind a kettőt kell crackelni?
Figyelt kérdés
Ha a sims 2 ben van kettő kiegészítőm,akkor mind a kettőt crackeljem??Letöltöttem az éjszakákat,azt mountoltam,akkor most a kedvenceket,azt is mountoljam és crackeljem??vagy most az éjszakákat is kell??és még annyit h. melyik mappát kell átrakni az alapba?
mert ez a crack ügy nem megy,bocsi!
köszi a segitséget és hamar irjatok!
2009. jún. 30. 18:34
2/4 A kérdező kommentje:
tehát akkor az ájszakákat nem is kell?? de crack nincs is a kedvencekbe:(
2009. jún. 30. 19:20
3/4 anonim válasza:
***** - itt találhatók serialok,és crackek is
***** - ha nem találaz a másikon akkor keress itt , "The sims - Pets crack" vagy valami iylesmi néven
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/4 A kérdező kommentje:
á nekem ez nem megy.na mindegy.
lett csomó mappám ahogy feltelepitette azt nem lehet h. atsbin mappát kell az alapba átmásolni?de az előbbiben sok mappa van...jaj nem értem...sorry!!
2009. jún. 30. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!