Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek erröl a gepröl?

Mi a velemenyetek erröl a gepröl?

Figyelt kérdés
nem akarok semmi komolyat vele csinalni,csak netezni,meg ilyen alap dolgok,de nem nagyon ertek a gepekhez,megeri megvennimint kezdönek,ez forintban kb.21000 ft. [link]
2012. máj. 30. 22:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom,lehet nem lesz valami gyors a net,de ha ez neked megfelel,akkor jó és akkor megéri az árát,de lehet egy kicsivel többért van jobb is,szerintem még nézelődj egy kicsit!
2012. máj. 30. 23:04
 2/4 A kérdező kommentje:
ok,köszi a valaszt!es milyen infokat nezzek egy gepröl,hogy tudjam,hogy nem rossz?
2012. máj. 30. 23:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ezt nehéz így elmagyarázni,inkább küldd el nekem üzenetbe a gépet amit vennél,de mindet amit kinéztél és onnan megmondom neked a legjobbat!:)
2012. máj. 30. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Ám ha nagyon fontos,hogy megakarod nézni,akkor a processzort a VGA-t(nem kell túl erősnek lennie),RAM főleg ezek!
2012. máj. 30. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!