Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy Follow Me nevezetű...

Van egy Follow Me nevezetű GPS-em, de nem indul az igo segítesz?

Figyelt kérdés

Eddig a régebbi fajta "általános" Igo volt rajta, ez még a vásárláskor lett rátéve, ami kb. 2 éve volt, most már nagyon belassult az egész GPS, ezért megpróbálok új programot rátenni.

Néztem már egy csomót, ráraktam a szükséges fájlokat, elindítottam a GPS-t (Windows CE van rajta) majd a 6 ikon közül (Navigáció, Bluetooth, Lejátszó, Ebook, Fénykép, Rendszer) rámegyek a navigációra, de nem történik semmi.

Mi lehet a hiba? Megpróbáltam többféle változattal, amigo, primo stb de egyiknél sem ment.

Előre is köszi a segítséget!

2012. máj. 30. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Beállításoknál kell legyen navigáció elérési út vagy valami hasonló.Itt meg kell keresni az igo8.exe,vagy primo.exe fájlt és menteni vagy leokézni.Elvileg csak ezután fog indulni ha ráböksz a menüben a navigáció ikonra.
2012. máj. 30. 21:16
 2/3 A kérdező kommentje:

És hogy kell átállítani, hogy jó legyen?

A típusa Follow Me Carerra 430

Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de nem vagyok otthon a témában

2012. máj. 31. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen készülékem,csak az eddigi 2 PNA-mon is hasonló módon be kellett állítani a navigáció elérési útját és csak ezután indult a navi. A rendszer ikon alatt milyen lehetőségek vannak?
2012. máj. 31. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!