Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ez megszűnjön?

Mit tegyek, hogy ez megszűnjön?

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy amikor elsőre bekapcsolom a gépemet, kidob egy panelt, hogy a service.exe filet nem találja, vagy valami ilyesmi nem emlékszem pontosan és mikor kilépek belőle elkezd visszaszámolni 1perctől és ha lejárt a visszaszámlálás a gép kikapcsol, általában második indításra már nem írja ki de volt amikor háromszor kellet újraindítanom, ez nem túl stabil állapot, ha tudjátok mi ez légyszi írjátok le, előre is kösz.
2009. jún. 30. 15:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, azt mondjuk én kXrtam el, kitöröltem 1-2 fontos dolgot a Registry-ből....:P Újra kellett raknom a Winfost.........
2009. jún. 30. 15:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Igaz nem tudom miért van, de a rendszer visszaállítás segítene ha mondjuk kitöröltél pár fontos dolgot innen-onnan. Persze csak akkor lehetséges ha van egy korábbi visszaállítási pont a gépeden.

Start -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás

2009. jún. 30. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!