Miket tanítanak egy ECDL tanfolyamon? Aki járt segítsen!
1996-2000 közt tanultam számítástechnikát suliban. Tudom használni a wordot, excelt, interneten levelezni, és néhány apróságot.
Nem tudok viszont CD-t írni,
nem tudom újratelepíteni a gépem,
nem tudok képeket alakítani minőségrontás nélkül,
és hasonlók...
Ez utóbbiakat megtanítsák egy ilyen tanfolyamon? Vagy nem? És ha nem, akkor hol tartanak ezekről oktatást?
Erősen kétlem, hogy ilyet tanítanának.
Az ECDL pont erről a word, excel és társairól szól.
(+ Inkább ne menj ilyen tanfolyamra, baromira nem éri meg, rohadt drága és kb semmit nem érsz a papírjával.)
Papírra nincs szükségem, inkább tudásra!
Amiket felsoroltam, hogy nem tudok, azok lennének a legfontosabbak számomra. Egyszerűen nem tudom, hogy hol tanítanak ilyesmit.
Még a cd-írással lehet próbálkozni egyedül, és talán hatvanadik szenvedésre felkerül a cucc a cd-re, de ez nem az igazi. Viszont egy gép újratelepítéssel már nem tudok próbálkozni, mert ha nem megy és megakadok, akkor nem tudok használni a gépet...
Nincs segítségem, akit megkérhetnék, hogy tanítson meg vagy segítsen. Az ehhez hasonló fórumokon meg általában azzal dobálódznak, hogy "kérj meg valakit!". Nincs senki.
Ezért kellene valami tanfolyam hamarosan. A word-félékhez értek, de az se baj, ha át van ismételve, csak a többi tudásanyagot is adják le! Erre akkor nem jó az ecdl?
Van valami más, amit tudnátok javasolni???
CD/DVD írás teljesen egyszerű. Leszedsz egy író programot. Pl.: Ashampoo burning studio. Kiválasztof mit akarsz kiírni. CD-be, elindít, kávé és kész.
Rendszertelepítésnél meg biosba be kell állítani, hogy cd-ről bootoljon és megcsinálja magától szinte. Ezt vagy megnézed egy videón vagy megkérsz valakit, mert úgy a legérthetőbb, ha látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!