Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Eset Smart Security vírusirtóm...

Eset Smart Security vírusirtóm van, de nem tudom uninstallálni? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Valamilyen jelszót kér, de nem tudom, és amikor beírok valamit a jelszó helyére azt írja ki, hogy helytelen. Nem tudom a jelszavát, de nem hogy törölni nem tudom a gépemről, még azt sem tudom megcsinálni, hogy kikapcsolom ideiglenesen , mert még ahhoz is jelszót kér, ráadásul még a programok hozzáférhetőségénél sincsen benne, meg sehol, sőt, az Eset-es mappa is eltűnt. Mit tegyek ?

2012. máj. 28. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Megvettem a licenszet vagy csak valahonnan hamisat szedtél le?

Próbáld meg Csökkentett módban, valamit benyelt, azért nem tudod törölni.

2012. máj. 28. 23:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Hamisat. Nem bírom csökkentett módba rakni a gépemet, csak akkor érzékeli ez a sz.r, hogy billentyűzetem is van, amikor már bejött az üdvözlő képernyő -.- ez se tudom, hogy mért van, ezt is nemrég kezdte
2012. máj. 28. 23:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Hamis. Akkor egyszerű a képlet: trójai ménes legel a gépeden, súlyosan megfertőződött.

Újra kell telepíteni a Windows-t.

Ezért kell VALÓDIT használni. (Újságkódos is az).

2012. máj. 29. 23:58
 4/4 meni72 válasza:
Nem kell a billentyüzet a csökkentett modhoz! ..ird a futtatásba ,msconfog !ott a boot.ini-be safeboot és kész ujra inditod és ott vagy ahova vágytál.
2012. jún. 1. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!