Minecraft skin, cheat?
Figyelt kérdés
Minecrafthoz hogy lehet meg csinálni multyba a skint ha nincs meg eredetibe h a többiek is lásák mert egy gyerek azt mondta h neki sincs meg de régen haverja meg csinálta neki valaki nem tudja hogy hogykell?
És valami cheat van ami multyba is működik a Cheatre plz üzibe köszi?
2012. máj. 28. 08:06
1/7 anonim válasza:
lehetetlen minecraft készitőitöl kell kérni hogy töltsék a skint az accountodra
2/7 anonim válasza:
minecraft.jarba kell megberhelni, de szerintem azt csak te látod.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Én mineshafterrel csináltam, már nem tudom hogy hogy kell, de néz egy videót a neten, és menni fog.
4/7 cseh99 válasza:
Szia! [link] itt regisztrálsz és letöltöd a minecraftot. [link] irr keresel egy skint rákattolsz. jobb oldalt van egy lefelé mutató nyíl rányomsz,letölti.belépsz a hu-mincraftra.profil kinézet feltöltése(skin stb...)fájl kiválasztása megkeresed ahova letöltötte rákkattolsz.alatta van hogy feltöltés,és kész.haváltoztatni akarod ott van hogy törlés letörlöd és a többi ugyanez.ha lenne kérdésed írj.
5/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó komentelőntöl kérdezném hogy ezt csak én látom vagy a többiek is?
2012. máj. 31. 16:51
7/7 anonim válasza:
csak azok látják, akiknek ugyanúgy mineshaft van.
ahhoz, hogy olyan skined legyen, mindenféleképpen meg kell venned a játékot.
egy másik lehetőség, hogy pl tört serveren, ha olyan ember nevét választod, aki már megvette a játékot, csak az adott serveren nem játszik, akkor az ő skinét fogják látni mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!