Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » C:\Users\Felhasználónév\AppDat...

C:\Users\Felhasználónév\AppData\Local\Temp--->ezt a temp mappát kitörölhetem? Ha kitörlöm lehet vmi baj belőle? Mert egyre több helyet foglal.

Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Következmény nélkül törölhető, ideiglenes fájlok (pl. telepítő fájlok) kerülnek oda. Semmi fontos nincs ott. Időnként tényleg nem árt pucolni azt a könyvtárat.
2012. máj. 27. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugyanígy tehetsz a C:\Windows\Temp mappával is, ahogyan az előző írja.
2012. máj. 27. 20:04
 3/7 A kérdező kommentje:
oké, kösz a válaszokat :D
2012. máj. 27. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Felteszed a CCleanert [link] felteszed és az is töröl neked egy csomó felesleges cuccot...
2012. máj. 27. 20:42
 5/7 A kérdező kommentje:
a ccleaner szar, azt is letörli ami kell a gépre... bár.. ha kiveszem a pipát akkor nem xD na m1.. nem kell ccleaner :D
2012. máj. 27. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk tudni kell használni. Én alapbeállításon használom évek óta és nincs vele gondom...
2012. máj. 27. 20:57
 7/7 A kérdező kommentje:
jaja, tudni kell használni, jó beállítások mellett nyilván hasznos, de nincs rá szükségem sztem :D
2012. máj. 27. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!