Jó ötlet náluk létrehozni az új e-mail fiókomat?
Eddig a Freemail-t használtam, de rengetegszer van náluk probléma (pl. nem elérhető az oldal vagy ilyen-olyan hibát ír ki, vagy nem küldi el a levelet, de kilépni és menteni sem enged mert szerinte a küldés már folyamatban van, de ha úgy hagyom fél órán keresztül akkor sem küldi el és végül újra kell írnom, ha nem másoltam ki előtte...) ami általában nem baj, mert tudok várni 20-120 percet, de ha épp sietek valahová és fontos lenne előtte kinyomtatnom a mailből akkor elég bosszantó tud lenni. Ráadásul tesznek a felhasználókra, hiába ír nekik tiszteletteljes stílusban levelet az ember, nem is reagálnak, oldjam meg a problémát, ahogy akarom...
A Gmail-t is ismerem, de sajnos nincs most mobiltelefonom, így nehézkes a regisztráció. Ráadásul az nekem valamiért lassan tölt be, pedig a netem gyors.
Nagyon fontos, hogy fel szeretnék iratkozni pár hírlevélre is, tehát minden levelet megkapjak, ezeket ne blokkolja.
A hotmail féléket azért nem szeretem, mert ott komplett live fiókot csinál és akkor szenvedni kell a beállításokkal, ráadásul nem is túl érthető, az msn-nél is bele lehet őrülni, hogy hogy kell úgy beállítani, hogy tényleg titkosak legyenek a dolgok.
Erre az oldalra gondoltam, mert lehet mindenféle címet csinálni (pl. @london.com, @lawyer.com, @dr.com stb.) és a titkosítása is jónak tűnik.
Két kérdésem lenne:
- Szerintetek ez megfelelő? (Használja valaki, mik a tapasztalatok?)
- A linknél ahol fel vannak sorolva a funkciók, az összesnél ott van a regisztráció. Most ki kell választanom, hogy melyik szolgáltatás a legfontosabb vagy ha regisztrálok kapom mindet, csak ők odatették a reg gombot mindenhová? :)
Annyira egyébként nem vagyok hülye ezekhez a dolgokhoz, mint amennyire most a szövegből lejön. :D Csak nem akarok már megint felesleges regisztrálni.
Nekem közel s távol a Gmail vált be legjobban. Eddig egy levelet sem dobott el. Mióta KELL telefonszám a regisztrációhoz? Legutóbb még opcionális, kikerülhető volt. A felületnek pedig van HTML felülete is, az piszok gyors. Mindemellett a legjobb megoldás Gmailhez, meg egy rakat másikhoz is, főleg ha több címed van egy e-mail kliens, pl Thunderbird. Nekem 5 címem van, mindhez a Thunderbirdöt használom. A gmailt nagyon szereti, mert elég ha megadod a felhasználónevet/jelszót és be is állítja.
Ami még szintén bevált a gmailen kívül, az a Windows Live/Hotmail. Régen elég vacak, de mostanában már megbízhatóbb. Nem doblája el ez sem a leveleket és ár a HTML-el sincs gondja.
A Freemail/Citromail felejtősek. Mindkettő megbízhatatlan.
Nem tudom, mióta de pár hónapja regisztráltunk oda egy címet és akkor kérte (régen nem kellett én is meglepődtem és az ismerőseim is, akik ajánlották, amikor mondtam nekik).
Nem engedte kikerülni, vagyis elvileg lehetett volna, de akkor várni és írni kellett volna nekik én meg nem akartam a tökéletlen angoltudásommal nekiállni a dolognak.
Amúgy szerintem nekem a html volt beállítva, de ha átváltottam a lassabb kapcsolathoz valóra néha az is lefagyott, nem tudom miért, elvileg a gépem is egész elfogadható.
Mailbox, Gmail-es felülettel a megoldás. Magyar és nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!