Azt akarom megtudni, hogy mi az az mt/s. Pontosabban azt, hogy az mit jelent? Többi lent
A HT esetünkben a HyperTransportot jelenti, ami AMD-nél egy link az északi híd és a processzor közt, ha jól emlékszem. Lényegében nem kell vele foglalkoznod, gyakori jelentősége igazából nincs.
Gondolom arról van szó, hogy AM2-es alaplapod van aminek a BIOS-a támogat AM2+ és talán AM3 -as modelleket is, amiknek a natív alaplapjain már van 3.0 -ás HT, de AM2-nél még csak 1.0.
(Note) If you install an AMD AM3/AM2+ CPU on AM2 motherboard, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200 MT/s) to HT1.0 (2000 MT/s); however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted.
Nem tudom, ez a gyakorlatban mit jelent. Nem akarsz egy új lapot?
Támogatja gond nélkül a kiszemelt processzort az alaplapod, de mindenképp frissíteni kell a BIOS-t F5B verzióra ehhez. Még mielőtt beletennéd a processzort.
Ez pedig nem veszélytelen, gondoltam jobb, ha szólok.
Nekem is Gigabyte alaplapom van amúgy, méghozzá egy GA-MA770-UD3, ami egy AM2+ alaplap és 2x2GB DDR2 memóriával használom, egy Phenom II X4 955 Black Edition processzorral megtámogatva. A processzor AM3-as, így még az előző processzorommal frissítettem a BIOS-t mielőtt ezt beleraktam. (Az egy Athlon64 X2 6400+ volt).
Tökéletesen működik a processzor.
Ha attól félsz, hogy a processzor lassabb lesz, nincs miért aggódnod.
De
újabb technológiájú proci
régebi technológiájú alaplapban
csak valamekora gyengülésel képes üzemelni
de hogyezt te észre e veszed az nem biztos
füg az alaplaptól procitól a gyengülés mértéke
alaplapok 10ezer körülis vanak mindegyik tipiusból szóval nem olyan drága beújíţani egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!