Win7-ről XP-re telepítés, de kilöki a telepítőlemezt. Miért?
Szeretném lecserélni az oprendszerem Win7ről Xp-re, és amikor elkezdi a bootolást, nem csinál semmit, csak kilöki a lemezt. Próbáltam úgy is hogy Win7lemezzel leformáztam, de úgy se jó. Laptopom van és a hugomén is ezt vettem észre. Sőt egyik havercsajnál is, de neki szervízbe valahogy megcsinálták. Mi lehet a probléma? Próbáltam másféle xp-kel is de sehogyse jó.
Mi lehet a probléma? Hogyan tudnám megoldani úgy, hogy ne keljen szervízbe vinni ilyesmi miatt??
Próbálj meg letörölni mindent annál a résznél amikor létre lehet hozni partíciókat.Ha akkor is ezt csinálja akkor valami gáz van a cd/dvd meghajtóddal
Egyébként miért akarsz vissza váltani XP-re?Én is azt használom és szeretem csak kíváncsiságból kérdezem
ezt is próbáltam. Nemtudom, a win7 1 az hogy tulzottan megterheli a gépem, a másik hogy nem tetszik. ami nekem elég ahhzoz hogy teljes mértékben töröljem az gépemről és az emlékeimből, és az világegyetemből :D
na jó be vagyok rúgva most, de tényleg le akarom cserélni. talán mert maradi vagyok sokféle téren, de nekem sokkal jobban tetszik mint a win7, és sokkal kezelhetőbb (szerintem)
segíítsetek !!! :D
mellékesen, "az erő legyen veletek"
Szerezzél egy másik cd/dvd meghajtót,ez nem normális hogy csak úgy kidobja a lemezt.Nem egy vírus csinálja ezt?De az is lehet hogy az alaplappal van valami gond
Win7-es telepítésnél nem löki ki a CD-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!