Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Win7-ről XP-re telepítés, de...

Win7-ről XP-re telepítés, de kilöki a telepítőlemezt. Miért?

Figyelt kérdés

Szeretném lecserélni az oprendszerem Win7ről Xp-re, és amikor elkezdi a bootolást, nem csinál semmit, csak kilöki a lemezt. Próbáltam úgy is hogy Win7lemezzel leformáztam, de úgy se jó. Laptopom van és a hugomén is ezt vettem észre. Sőt egyik havercsajnál is, de neki szervízbe valahogy megcsinálták. Mi lehet a probléma? Próbáltam másféle xp-kel is de sehogyse jó.

Mi lehet a probléma? Hogyan tudnám megoldani úgy, hogy ne keljen szervízbe vinni ilyesmi miatt??

2012. máj. 25. 18:51
 1/8 alpar válasza:
Mert nem ismeri fl a lemezt leghamaráb.
2012. máj. 25. 18:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt a választ valahogy nem tudom értelmezni. A BIOS-ban jól bevan állítva minden, hogy bootolni tudjon egyébként.
2012. máj. 25. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Telepítettél arról a cd-ről korábban?
2012. máj. 25. 19:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen. Mindig arról telepítettem.
2012. máj. 25. 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Próbálj meg letörölni mindent annál a résznél amikor létre lehet hozni partíciókat.Ha akkor is ezt csinálja akkor valami gáz van a cd/dvd meghajtóddal

Egyébként miért akarsz vissza váltani XP-re?Én is azt használom és szeretem csak kíváncsiságból kérdezem

2012. máj. 25. 20:56
 6/8 A kérdező kommentje:

ezt is próbáltam. Nemtudom, a win7 1 az hogy tulzottan megterheli a gépem, a másik hogy nem tetszik. ami nekem elég ahhzoz hogy teljes mértékben töröljem az gépemről és az emlékeimből, és az világegyetemből :D

na jó be vagyok rúgva most, de tényleg le akarom cserélni. talán mert maradi vagyok sokféle téren, de nekem sokkal jobban tetszik mint a win7, és sokkal kezelhetőbb (szerintem)

segíítsetek !!! :D

mellékesen, "az erő legyen veletek"

2012. máj. 26. 02:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerezzél egy másik cd/dvd meghajtót,ez nem normális hogy csak úgy kidobja a lemezt.Nem egy vírus csinálja ezt?De az is lehet hogy az alaplappal van valami gond

Win7-es telepítésnél nem löki ki a CD-t?

2012. máj. 26. 11:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Win7nél semmi probléma. Tökéletesen beolvassa. Furcsa módon én csak egy harmadik eset vagyok. Nem hiszem hogy vírus, szerintem a win7 csinált valamit...
2012. máj. 26. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!