Screenshot mentés hogyan?
(lehet, hogy nem helyesen írom....)
Azt szeretném tudni, hogy ha egymás után többször lenyomom a Printscreen-t, akkor csak azt a képet tudom lementeni, amit utoljára "nyomtam le" vagy a többit is megtalálom valahol?
Vagy esetleg be lehet állítani valahol azt, hogy a printscreen lenyomásakor egy képet rakjon ki pl: az asztalra?
A következő lenyomás felülírja a korábbi képet. Ha nem mented egyesével, akkor csak az utolsó marad meg, a többi törlődik automatikusan.
Beállítás sincs rá.
Hacsak nem próbálsz ki direkt screenshot-programokat, amik több beállítási lehetőséget adnak.
Nekem nem játékokhoz kell, hanem szeretnék képeket lementeni , vagyis készíteni pl: az asztalról, vagy webcam közben.
Csak azért kéne egy progi, hogy ne kelljen mindig paint-ot nyitni és oda beilleszteni....
Szóval, van olyan program, ami megoldja azt, hogy egy gombnyomásra egy normális képet mentsen le arra a helyre, amit én megadok...
Az eddigi válaszokat nagyon köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!