Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Screenshot mentés hogyan?

Screenshot mentés hogyan?

Figyelt kérdés

(lehet, hogy nem helyesen írom....)

Azt szeretném tudni, hogy ha egymás után többször lenyomom a Printscreen-t, akkor csak azt a képet tudom lementeni, amit utoljára "nyomtam le" vagy a többit is megtalálom valahol?

Vagy esetleg be lehet állítani valahol azt, hogy a printscreen lenyomásakor egy képet rakjon ki pl: az asztalra?

2012. máj. 25. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
ahhoz progi kell. A PrintScreenes megoldás mindig csak az utolsót "jegyzi" meg...
2012. máj. 25. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:

A következő lenyomás felülírja a korábbi képet. Ha nem mented egyesével, akkor csak az utolsó marad meg, a többi törlődik automatikusan.

Beállítás sincs rá.

Hacsak nem próbálsz ki direkt screenshot-programokat, amik több beállítási lehetőséget adnak.

3/7 godside ***** válasza:
1. ha print screent nyomsz alapbol a vagolapra kerul a cucc.. ezt be kell illeszd valami masba pl paint... am hasznalj keplopo szoftvert pl ACDsee es minden megoldodik de a legtobb uj jatek is print screenre adott mappakba menti a kepet
 4/7 anonim válasza:
Fraps..tökéletesen jó erre.
2012. máj. 25. 18:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Nekem nem játékokhoz kell, hanem szeretnék képeket lementeni , vagyis készíteni pl: az asztalról, vagy webcam közben.

Csak azért kéne egy progi, hogy ne kelljen mindig paint-ot nyitni és oda beilleszteni....

Szóval, van olyan program, ami megoldja azt, hogy egy gombnyomásra egy normális képet mentsen le arra a helyre, amit én megadok...

Az eddigi válaszokat nagyon köszönöm :)

2012. máj. 25. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Pl: [link]
2012. máj. 25. 19:40
 7/7 anonim válasza:
a fraps is ezt csinálja,nem csak játékban lehet használni..
2012. máj. 25. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!