Miért írja ezt ki a Google Chrome, és miért nem látom kedvenceim ikonjait?
Van némi probléma a gépemmel.. Kijön egy szövegbuborék, amin nagyjából ez áll: "Windows - Nem sikerült a késleltetett írás. ... nem tudott menteni valamit, az adat elveszett. Próbálja máshová menteni a fájlt."
A tesóm a gépházat egy kicsit megütögette, működött. Ma hasonló eset történt, kiírta a szöveget, kicsit megütöttem, és amint az ütés érte, újraindult, probléma nélkül. Megnyitottam a Google Chromet, és ezt írta ki: "Profilját nem sikerült rendesen megnyitni. Előfordulhat, hogy néhány funkciót nem tud használni. Kérjük, ellenőrizze, hogy a profil létezik-e, és hogy Ön rendelkezik-e a profil tartalmának olvasásához és írásához szükséges engedéllyel."
Aztán leokéztam, majd megint kiírta ugyanezt, megint "OK", és működik. Mivel nem a Google van beállítva első lapnak, ezért kiírta, hogy "lapok visszaállítása". Ez még nem is nagy gond.. Csakhogy egyetlenegy könyvjelzőm ikonját nem látom, helyette egy szürke földgömb van.
Mit kezdjek ezzel? :( Mozilla Firefoxban látom az összeset. Windows XP-m van, pár nap múlva tudjuk szerelőhöz vinni a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!