Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Gigabyte...

Mi a véleményetek a Gigabyte Radeon HD 7750 1GB-os videokártyáról?

Figyelt kérdés

Azt szeretném megtudni, hogy mire képes ez a VGA.

Egy i3 3,3Ghz-es processzor lenne mellé csak nem tudom, hogy mennyire jó ez a videokártya.

A jelenlegi VGA-m egy ATI Mobility Radeon HD 4450 512MB-os kártya, az érdekelne, hogy mennyivel jobb ennél a típusnál?

A válaszokat előre is köszönöm.

(Az off-ot kérem mellőzni)

2012. máj. 25. 13:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ, értem.

A segítőkész hozzászólásokból és a táblázatból kiindulva a HD 6850-est választom.

Annyi érdekelne még, hogy amelyik HD 6850-est ajánlanátok, mert van több típusú is !

pl.:

VTX3D Radeon

Sapphire Radeon

Gigabyte

HIS Radeon

ASUS

meg még sorolhatnám.

Szóval ezzel megvagyok lőve.

2012. máj. 26. 14:39
 12/13 A kérdező kommentje:

Ez a típus jó fajta?

[link]

Nekem fontos lenne, hogy rá lehessen csatlakoztatni egy D-sub csatlakozós LCD monitort, s ha jól értelmezem ez olyan.

2012. máj. 26. 17:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Bármelyikre rá tudod csatlakoztatni, DVI mindegyiken van, adaptert meg adnak, ha nem, akkor 200 ft kb.
2012. máj. 26. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!