Mi a véleményetek a Gigabyte Radeon HD 7750 1GB-os videokártyáról?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy mire képes ez a VGA.
Egy i3 3,3Ghz-es processzor lenne mellé csak nem tudom, hogy mennyire jó ez a videokártya.
A jelenlegi VGA-m egy ATI Mobility Radeon HD 4450 512MB-os kártya, az érdekelne, hogy mennyivel jobb ennél a típusnál?
A válaszokat előre is köszönöm.
(Az off-ot kérem mellőzni)
2012. máj. 25. 13:39
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, értem.
A segítőkész hozzászólásokból és a táblázatból kiindulva a HD 6850-est választom.
Annyi érdekelne még, hogy amelyik HD 6850-est ajánlanátok, mert van több típusú is !
pl.:
VTX3D Radeon
Sapphire Radeon
Gigabyte
HIS Radeon
ASUS
meg még sorolhatnám.
Szóval ezzel megvagyok lőve.
2012. máj. 26. 14:39
12/13 A kérdező kommentje:
Ez a típus jó fajta?
Nekem fontos lenne, hogy rá lehessen csatlakoztatni egy D-sub csatlakozós LCD monitort, s ha jól értelmezem ez olyan.
2012. máj. 26. 17:05
13/13 anonim válasza:
Bármelyikre rá tudod csatlakoztatni, DVI mindegyiken van, adaptert meg adnak, ha nem, akkor 200 ft kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!