S. O. S számtech szakik! Másolással gondjaim vannak, bővebben lent?
Kaptam egy laptopot, ahonnan mentem az adatokat. Már amit tudok, mert hiába total commander meg az egyebek, egyszerűen nem reagál. Megfagy. Nem olvassa a HDD-t.
Kéne benne cserélni, mert haldoklik, de pont ezért mentem az adatokat.
Nem tudtok valami jó segédprogit, ami egyszerűen csak átugorja a nem olvasható fájlokat? Az összes eddigi kifagy/megáll/besül/nem reagál a megszakításra/végtelen ciklusba keveredik..........
Nagyon sürgősen kéne valami okosság, holnap reggel jönnek érte.
program ezen 99% hogy nem segít...
esetleg ha megoldható, akkor szedd ki, és csatlakoztasd egy másik géphez, majd úgy másold át (és közben végig imádkozz :)), ha meg is akad, legrosszabb esetben is egy gyors újracsatlakoztatással újra menni fog. valamint apránként másolj, ahol akadás van azt hagyd ki a következő másolásnál
Nem tudom átrakni másik géphez. Rack dobozom csak asztali pc-s winyóhoz van, a régi fajtából. Nekem meg nem jó a laptopomba az a fajta winyó. :(
Most egyesével nyomkodom az F6-ot commanderben, jobban haladok így...
Azért köszönöm a segítséget.
Ha elszállna a winyó, akkor én is vissza tudnám hozni a fájlokat, formázás után is vissza tudom, ismerem a technikát, de ezzel a jelenséggel egyszerűen nem tudok mit kezdeni és ez zavar.
:(
mekkora ?
mert lehet hogy érdekelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!