Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » S. O. S számtech szakik!...

S. O. S számtech szakik! Másolással gondjaim vannak, bővebben lent?

Figyelt kérdés

Kaptam egy laptopot, ahonnan mentem az adatokat. Már amit tudok, mert hiába total commander meg az egyebek, egyszerűen nem reagál. Megfagy. Nem olvassa a HDD-t.

Kéne benne cserélni, mert haldoklik, de pont ezért mentem az adatokat.

Nem tudtok valami jó segédprogit, ami egyszerűen csak átugorja a nem olvasható fájlokat? Az összes eddigi kifagy/megáll/besül/nem reagál a megszakításra/végtelen ciklusba keveredik..........

Nagyon sürgősen kéne valami okosság, holnap reggel jönnek érte.

2012. máj. 24. 22:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

program ezen 99% hogy nem segít...

esetleg ha megoldható, akkor szedd ki, és csatlakoztasd egy másik géphez, majd úgy másold át (és közben végig imádkozz :)), ha meg is akad, legrosszabb esetben is egy gyors újracsatlakoztatással újra menni fog. valamint apránként másolj, ahol akadás van azt hagyd ki a következő másolásnál

2012. máj. 24. 23:05
 2/11 anonim válasza:
Norton Ghost pl.
2012. máj. 24. 23:06
 3/11 anonim válasza:

Előző!

Vagy Kürt Kft :D

2012. máj. 24. 23:07
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom átrakni másik géphez. Rack dobozom csak asztali pc-s winyóhoz van, a régi fajtából. Nekem meg nem jó a laptopomba az a fajta winyó. :(

Most egyesével nyomkodom az F6-ot commanderben, jobban haladok így...

Azért köszönöm a segítséget.

Ha elszállna a winyó, akkor én is vissza tudnám hozni a fájlokat, formázás után is vissza tudom, ismerem a technikát, de ezzel a jelenséggel egyszerűen nem tudok mit kezdeni és ez zavar.

2012. máj. 24. 23:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Elég késő van már de reggel megprobálok segiteni
2012. máj. 25. 02:05
 6/11 anonim ***** válasza:
aktuális még ?
2012. máj. 25. 22:39
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos a winyó megdöglött. :(
2012. jún. 1. 01:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Felpörög?
2012. jún. 1. 22:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem. Ha felpörögne, még vissza tudnám szedni az adatokat én is. Kihúnyt a merevlemezek között az összes elektron fénye... :(
2012. jún. 2. 18:23
 10/11 anonim ***** válasza:

:(

mekkora ?

mert lehet hogy érdekelne

2012. jún. 3. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!