Melyik alaplap fogadja az i7-es procit?
Akkor a ramokat le kell cserélnem ...
Videó kártyában mit ajánlasz ?
Azon gondolkodom , hogy nem lenne olcsóbb ha vennék egy xbox 360 Slim-et ? :)
Nos a PC egy univerzális munkaállomás amint játszani IS lehet. Az Xbox meg egy játékkonzol. Döntsd el melyik kell, 'oszt jóvan. :)
(Én amúgy a PS3 híve vagyok, de ez most lényegtelen :D)
Konzol játékra való a gép meg arra is jó, ez fontos különbség. PC-n mindig az elérhető legjobb grafikát kapod ha jó a géped, lehet modolni játékokat, többen multizhattok együtt, lehet honosítani játékokat, viszont online több a csaló is játékokban. Konzolon kevesebb a csaló, rondább a grafika és a teljesítmény is (ez relatív mondjuk), de cserébe (pár szélsőségtől eltekintve) a játékok jól mennek és nem kell beállítgatni semmi, csak lemez berak és játszik.
Ha ezek alapján mérlegelted, döntsd el melyik kell.
Mivel én sok mindenre tudom használni a gépet, nekem pl a PC jobb, mint egy konzol, de ha csak netezel és játszol, lehet a géped mellé jobb egy konzol.
Igazság szerint jobban örülnék ha a gépem lenne ilyen erős...stb , de árban nagyon sokban lenne és így sztem jobban meg érné a konzol :/ :)
Meg tudhatom , hogy a te gépedben mi van ? :)
Persze, de nem pont mai gép.
Gigabyte GA-MA770-UD3 alaplap
AMD Phenom II X4 955 Black Edition processzor
Geil Value 2x2GB DDR2-800 RAM
Gainward 9800GTX+ videókártya
Corsair VX550W táp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!