Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik alaplap fogadja az...

Tibi18 kérdése:

Melyik alaplap fogadja az i7-es procit?

Figyelt kérdés

2012. máj. 23. 23:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Akkor a ramokat le kell cserélnem ...

Videó kártyában mit ajánlasz ?

Azon gondolkodom , hogy nem lenne olcsóbb ha vennék egy xbox 360 Slim-et ? :)

2012. máj. 28. 18:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Nos a PC egy univerzális munkaállomás amint játszani IS lehet. Az Xbox meg egy játékkonzol. Döntsd el melyik kell, 'oszt jóvan. :)

(Én amúgy a PS3 híve vagyok, de ez most lényegtelen :D)

Konzol játékra való a gép meg arra is jó, ez fontos különbség. PC-n mindig az elérhető legjobb grafikát kapod ha jó a géped, lehet modolni játékokat, többen multizhattok együtt, lehet honosítani játékokat, viszont online több a csaló is játékokban. Konzolon kevesebb a csaló, rondább a grafika és a teljesítmény is (ez relatív mondjuk), de cserébe (pár szélsőségtől eltekintve) a játékok jól mennek és nem kell beállítgatni semmi, csak lemez berak és játszik.

Ha ezek alapján mérlegelted, döntsd el melyik kell.

Mivel én sok mindenre tudom használni a gépet, nekem pl a PC jobb, mint egy konzol, de ha csak netezel és játszol, lehet a géped mellé jobb egy konzol.

2012. máj. 28. 18:50
 13/14 A kérdező kommentje:

Igazság szerint jobban örülnék ha a gépem lenne ilyen erős...stb , de árban nagyon sokban lenne és így sztem jobban meg érné a konzol :/ :)

Meg tudhatom , hogy a te gépedben mi van ? :)

2012. máj. 28. 19:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Persze, de nem pont mai gép.

Gigabyte GA-MA770-UD3 alaplap

AMD Phenom II X4 955 Black Edition processzor

Geil Value 2x2GB DDR2-800 RAM

Gainward 9800GTX+ videókártya

Corsair VX550W táp

2012. máj. 28. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!