Milyen DVD/CD író programmal tudnék kiírni filmet DVD-re menüvel?
Igazából sorozat lenne amit ki szeretnék írni DVD-re. Eddig próbálkoztam a Nero-val de nem engedte a menü funkcióval. Ez valószínűleg azért is lehetett mert "Szuper videó CD"-t próbáltam használni és a DVD-t nem fogadta be. De ha CD-re írnám akkor meg max 3 sorozat rész ha ráfér. Ez nekem nem épp megfelelő mert akkor vagy 60 CD-t is meg kéne vennem.
Szóval egy olyan programot keresek ami DVD-re ír menü funkcióval, amiben az elején ki lehet választani melyik rész következzen és különböző háttereket is lehet hozzáadni vagy akár audiot mellékelni a menühöz ahonnan a filmet indítom. A legjobb az lenne ha legalább 6 sorozat részt kitudnék írni menüvel együtt egy DVD-re.
A segítséget előre is köszönöm!
ConvertXtoDVD de itt mindent dvd-be konvertál. Az jó, vagy avi-kat akarsz menüvel...?
Akkor DivxAuthor... [link]
Ja és az utolsó válaszolónak üzenem: A program érdekesnek tűnik de a következő kommentet olvastam a cikk alatt:
"Így nem sok értelme van, hogy csak gépen működik a menü. Ha már menüt készítek és dvd lemezre írom, akkor azt DVD lejátszón szeretném megnézni. Jó, ha tudja ezt mindenki, mielőtt nekiáll egy több órás konvertálásnak. :)"
Ha sima asztali lejátszó nem képes menüvel együtt lejátszani akkor már nem jó az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!