A 2,5 ghz-es AMD Athlont 1,1 ghz-s nek ismeri fel, Mi a baja a gépemnek?
Letöltöttem egy cpu speed tesztet 1089-mhz nek méri!!!!
SEGÍTSÉG!!!!!!!!!
Köszi szépen! Valóban a bisban állítódott át! Dehogy?! 100x11 re volt állítva visszaállítottam 166x 11 re!
Most remek! Köszi a választ! Haver vagy!
Véletlen átállítottam 200x11re ekkor 3,2 ghz et ír ki az elején. Nem mertem így elindítani! Mi lenne ha így használnám?
Van még kérdés amire közel 8 éve nem tudom a választ!!!
1826 mghz es az órajele a 2,5+ os AMD nek! Ez most akkor lead akkora teljesítményt mint egy ugyanekkora pentium.
Vagy átverés ez a 2,5 ghz. Ha igen akkor mért nem 2500 az órajele? ja és mi az a + ?
Valószínűleg egy rendszerleállás után soknak érezte a gép az órajelet és lejjebb vette, érdemes lenne utánanézni, hogy nem-e melegszik túl (BIOS-ban szintén, de ne rögtön indítás után, várdd meg még eléri a működési hőmérsékeletét, egy kicsit terhelheted is) és ha igen, cserélj hővezető pasztát és egy kicsit tisztítsd ki a ház belsejét - ilyen öreg gépbe gondolom már te sem akarsz új CPU hűtőt venni, ez a legtöbb amit tehetsz. Nem ideális, ha 60°-nál fentebb megy, de ezek a régi egymagos procik ontották a hőt, úgyhogy talán még 65-70 C° is elmegy. Ha 200 Mhz-n indítanád valószínűleg nem bírná sokáig a gép gyári hűtővel.
A 2500+ nevet emlékeim szerint csak marketing miatt használták, bár az igaz, hogy nagyjából tényleg az ilyen órajelű Inteles procikkal vetekedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!