Mi lehet a baj nincs hang a gépemen?
1.meghallgattam egy zenét majd a gép valami kéket mutatott hogy hibát jelzett ellenőrizzem az új hardvereket szoftvereket stb. (ezt utána töbször is csinálta)
2.mikor újra indítottam már nem volt hang
3.letöltöttem az ac97-et volt hang de nem sokáig
4.újra raktam a gépet de ez sem használt
5.majd elvittük egy szakértőhöz (nem is egyhez) aki megcsinálta de utána már megint nem volt
6.eddig nem ismerte fel a hangkártyát de azt is kicseréltem így felismerte és a hangerőt lehetett venni, lejátszotta a zenét is de hang így sem volt
8.(lehet hogy már régóta ott volt) de még csak most vettem észre hogy azt írja ki hogy érvénytelen a boot.ini
9. ezt meg csináltam (eddig azt írta ki hogy szoftverhamisítás áldozata lettem meg ilyenek) de már ez sem volt háttért is lehet kirakni)
10.a hangkártyát újra nem ismerte fel (továbbra sincs hang) és megint kiírja hogy érvénytelen a boot.ini
utóirat:a gépet már többször is újra raktam és elvittem vagy 3 szakértőhöz
állítólag alaplapi baja van de ti hátha tudtok segíteni
ja
van mikor akkor is kimutatja azt kéket amikor a hanggal kapcsolatban töltök
pl.: hang driver stb.

Van egy tesztprogram, amit ha lefuttatsz, akkor megnézi a dolgokat a hangkártyán.
Ha vistát használsz, akkor próbáld ki mással is pl.: xp, linux. ha így sincsen hang, akkor hardveres a hiba.
(de ha szervíz kellene, próbáld ki a bovito pc -t, az olcsó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!