Hogyan tudnék netezni a Concorde tabletemen?
Figyelt kérdés
Sajnos én, a laikus, olyan táblagépet rendeltem, amelyen WiFi-n keresztül lehet csak internetezni. Hogyan lehetne lehetséges az, hogy mobilinternettel is használjam? Tudom, hogy bunkesz vagyok, de mobilnet USB-dongle-lel nem lehet?2012. máj. 21. 22:27
1/1 anonim válasza:
Ha van megfelelő driver rá, akkor igen, de kétlem, hogy lenne, szóval nem, nem lehet.
Viszont lehet szerezni olyan okos kis eszközt, ami a mobilnetet wifi-re tudja kiosztani. Esetleg ezzel megoldható. (Vagy egy okosabb mobilon is meg lehet wifin osztani a mobilnetet akár.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!