Miért nem tudok bejelentkezni windows-ba?
Az van hogy betölt a Winfos és már rögtön nem az új "modern" bejelentekező képernyő hanem a régi.(mikor egy ablak megjelenik és ott lehet bejelentkezni).Naszóval Bejelenkezek hallom a windows startup zenéjét betölt a háttér de azt irja ki hogy:A windows a szgép biztonságának érdekébe letiltotta (vagy vmi ijesmi)a bejelentkezésemet.Ergo nem enged be.És amikor arra kattintok hogy bezárás akk meg az jön fel hogy a xy.exe (bocsi hogy nem nézem meg pontosan mik a hibaüzenetek) hibát észlelt ezért leáll... És utána vár és előjön ugyanez csak az automatikus frissítésekkel.Nemtudom mit tegyek.Szerintem bekaptam vmi vírust.
Remélem érthetően írtam le.
Lécci segítsetek.
szerintem itt csak egy ujratelepites segit..ha nem is virus, de rendesen összeomlott a rendszered a leiras alapjan..
vagy esetleg ha fontos dolgok vannak, akkor amikor elindul a telepitő és először krdezi, hogy szeretnél e javiani akkor nyomj nemet, a masodiknal meg igent, es igy megmaradnak a telepitett programjaid file-jaid stb. hátránya, hogy ha virusod van, akkor az is a gépen marad..
egyébként a bejelentkezés módját a felhasználói fiókoknál tudod beállitani (üdvözlőképernyő)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!