Hogy lehet beállítani h ne szakadjon meg az internetkapcsolat?
Figyelt kérdés
A laptopom csatlakozva van az internethez, de ha alvó állapotba kerül megszakítja a netet és amikor újra használnám a laptopot meg kell várni míg újra csatlakozik.2012. máj. 21. 12:41
1/8 anonim válasza:
Eszközkezelőben keresd meg a hálózati eszközt, menj rá a tulajdonságok paneljára, és ott találni fogsz energiatakarékossági beállításokat. Ott meg tudod akadályozni, hogy a hálókártya is elaludjon.
2/8 A kérdező kommentje:
nem találok olyat :s csak az időt lehet álítani
2012. máj. 21. 13:14
3/8 anonim válasza:
Időt?
1. Winkey + R
2. Beírod: devmgmt.msc
3. Enter
4. Hálózati eszközöket kinyitod
5. Kiválasztod azt, amelyikkel csatlakozol a netre
6. Duplaklikk rá
7. Találsz elvileg egy efféle fület: [link]
8. Vedd ki a pipát, okézd le
Ennyi. Óraállításhoz semmi köze.
4/8 A kérdező kommentje:
nem az óra átállításra gondoltam hanem h mennyi idő múlva aludjon be
2012. máj. 21. 13:33
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2012. máj. 21. 13:38
6/8 A kérdező kommentje:
hiába beállítottam ugyan úgy kikapcsolna a netet :s :(
pedig egyiknél sincs kipipálva h kapcsolja ki energia takarékossági célból:S
2012. máj. 21. 21:35
7/8 anonim válasza:
Az gáz. Biztos, hogy jónál állítottad? Csak mert egy laptopban van jó pár cucc ott a hálózati eszközök között. Szedd ki a pipát mindegyiknél.
Ha utána se jó, akkor esetleg egy driver frissítést megkísérelhetsz.
Azért egy ellenőrző kérdés: Ugye állandó jellegű kapcsolatól van szó, nem valami betárcsázósról vagy mobilnetről, amit minden indításkor rá kell csatlakoztatni?
8/8 A kérdező kommentje:
igen mindegyiknék kiszedtem a pipát mert nem jöttem rá h melyik az amin csatlakozik, amugy állandó netről van szó kábellel vagyok csatlakozva
2012. máj. 22. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!