Elnémult a gépem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyik pillanatról a másikra elnémult, lejátssza az összes videót vagy zeneszámot egyetlen mukk nélkül, néma csendben. Reggel óta próbálom javítani, (lúzer vagyok hozzá) de a súgó szerint végigmentem, és nem talált semmilyen hibát az alapbeállításokban, eszközökben, csatlakozásokban, egyszerűen minden jó! Mit tegyek?2012. máj. 20. 16:14
1/8 anonim válasza:
Kicsúszott vagy megtört az egyik kábel, lehalkítottad a hangszórót...
2/8 anonim válasza:
Húz ki a hangfalat, dugj be helyette egy fülhallgatót. Az szól?
(Megjegyzés: A zöld színű jack dugó és aljzat lesz a hang kimenet.)
3/8 A kérdező kommentje:
A fülhallgató se szól, afffrancba, akkor mi van?
2012. máj. 20. 16:23
4/8 A kérdező kommentje:
Ilyen mindenféle rendszerhang sincsen, semmi se...
2012. máj. 20. 16:25
5/8 anonim válasza:
Hangerő ikon van a tálcán? Ha van, át van-e húzva? A hangerő csúszka hol áll?
6/8 A kérdező kommentje:
Igen van ikon, nincs elnémítva, majdnem a leghangosabb, minden jó
2012. máj. 20. 16:31
7/8 A kérdező kommentje:
VALAMI ILLESZTŐPROGRAM ALÁÍRÁST NEM TALÁL, EZ MI? Segítsen aki tud, lány vagyok, nem értek hozzá... Ez okozhatja a némaságot egyáltalán?
2012. máj. 20. 16:32
8/8 anonim válasza:
Akkor esélyes, hogy elszállt valami hardveresen. Használtan 500 forintért kapsz bele hangkártyát.
Azért még egy linux live CD-vel próbáld ki. Ha ott sincs hang, akkor a szoftveres hiba kizárható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!