Jujubas kérdése:
Miért lehet a baj a Tábla PC-mel?
Figyelt kérdés
Van egy WayteQ xTAB 100 nevű Tábla PC-m. Eddig hibátlanul működött de múltkor egy újraindítás után nem érzékelte a belső Flash memóriát... Reboot után sem... És most 1 nappal ezelőtt lemerítettem és amikor bekapcsolom csak a bekapcsolási ép jön ki de itt lefagy. Mi lehet a baja?/ megoldás?2012. máj. 19. 19:18
1/3 anonim válasza:
elképzelhető, hogy szoftveres töltése van a táblagépnek.. huawei táblagépnél láttam már ilyet, annyit lehet megpróbálni, hogy kiveszed az aksit és rádugod úgy simán töltőre és úgy bekapcsolod. Így elvileg mennie kell, ha bekapcsol, akkor hagyd futni kb 2-3 percig, majd tedd be az aksit. (persze a gép továbbra is be van kapcsolva hálózatról)
várd meg, amíg feltölt és ne hagy újból teljesen lemerülni, mert ismét ezt a kört kell majd lefutni vele. A memóriakártyával kapcsolatban nem tudom, mit lehetne, másik eszközben működik?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen:) Nem a Mem.K a hiba... Az a baj hogy nemtudom kiszedni az akkumlátort. Még garanciás csak Pestre kell vinni 200 km-re innen szóval ezért kérdeztem meg hogy meglehete vhogy csinálni:S
2012. máj. 22. 21:15
3/3 anonim válasza:
hát, ha ezek nem mennek, amiket mondtam, akkor nincs mese, szervíz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!