Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bekapcsolom a monitort és...

Bekapcsolom a monitort és kikapcsol miért? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Van 1 Samsung 225uw 22" os monitorom és Amikor bekapcsolom bejön a kép aztán elmegy 1 mp egy mp en belül. Elvittem a ˇgyógyszertárba" ahol azt mondták hogy inverter hibás, aMI 14 EZER FT. A monitor 3-4 éve még 150 ezer ft volt. Nem akarom kidobni és újat venni. Amúgy az a furcsa HOGY bejött a kép amikor nyomkodtam a fényerőt meg ilyenekt (persze vakon mert nemlátni) halványan amúgy látni mindent ami a monitorn van csak nagyon halványan (nincs megvilágítása az lcd nek) Azthittem helyre állt minden.. és kikapcsoltam a monitort... de vissza már nem akart kapcsolni... Megint szórakoztam a fénnyel meg ilyenek... megint bejött működött tök jó volt... megint kikapcsoltam és nem jött vissza..... :S De most 3 adjára nem akar sikerülni sajnos :S már legalább 1 hete:S Mit tudtok ajánlani vagy kit aki olcsón megcsinálná... vagy mitévő legyek :( ne haragudjatok hogy öszevissza írkáltam :D csak idegesvagyok... tvről vagyok.. és nagyon rosz itt a kép :D

2012. máj. 18. 22:27
 1/2 _Danika_ ***** válasza:
Hát sajnos igen én is az inverterre gyanakodnék és sajnos nem is találok rá más módot mint csere inverter, így nem tudom, hogy mennyi az ára, de szerintem az kicsit sok. Nézelődj még más helyen, vagy hardver aprón, vagy máshol, hátha adnak ilyen monitort el pár ezerért, aminek betört kijelzője vagy hasonló.
2012. máj. 18. 22:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Értem Értem csak az a baj hogy ebből a monitorbol az országban nincs több 20-30db nál :S

Nade am köszi a választ! Keresgélek invertert... és igen.. kicsit sok volt az az ár amit ott mondtak!

2012. máj. 18. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!