Mitől függ a wifi-s net sebbesége?
Routherről jön a net, és azt írja ki hogy a jelerősség nagyon jó, a sebbesége pedig 18Mbit/s. van amikor meg akár 54Mbit/s .
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de ha közelebb tudnám rakni a routhert a géphez, akkor javulna a sebesége?
Speedtest.net
vagy ha tudod fejből az előfizetett sebességet, mondd azt meg
ha 54 Mbit-es wifi routered van akkor az az elméleti maximum, ami a valóságban kb. 19 Mbit-tel jelentkezik
(azt most hagyjuk, hogy miért de ez van)
amennyiben 20Mbit-esnél gyorsabb a net, amire előfizettél, akkor ez a router bizony azt megvágja
de ha nem torrentezel, vagy nincs szükséged 2MB/s-nél nagyobb letöltési sebességre akkor ezzel nem is kell foglalkoznod
Azthiszem 100Mbit /s
é itt bent meg van amikor 11 meg van amikor 48 vagy 54..
azt hiszed?:D jó, nekem mindegy én csak sokallom az a 100-at, esetleg upc FP?
de ahogy írtam, ha "lekempelsz" a router mellé akkor is max 18-20 Mbps amit el tudsz érni, nekem is ez van, áthúztam kábellel és amikor elmegyek az asztaltól akkor wifi, egyébként UTP (egy átlagos cat5 az pont bírja a 100-at de többet az sem)
ha nem tiszta: a jelerősség "kiváló" jelzése esetén kb. ki is hoztad a max. sebességet, nem kell közelebb menni, nincs sok értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!