Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy marad az...

Miért van az, hogy marad az egyszerű "kinézet" win7 alatt, amikor kiválasztok egy másik kinézetet?

Figyelt kérdés

Íme egy kép a problémáról: [link]

Ott látható az ablakban alul az "Áttetszőség és egyéb Aero-effektusok hibáinak elhárítása" szöveg, rámegyek és ezt a hibát észleli: [link]

Hogy lehet megoldani ezt a hibát?

2012. máj. 17. 01:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Ellenőrizd hogy a szolgáltatás fut e, erről panaszkodik a win. Automatikusan indul minden win verzióban.

Eredeti név: Desktop Window Manager Session Manager

Szolgáltatásnév: UxSms

Elérési útja: C:\Windows\System32\svchost.exe -k LocalSystemNetworkRestricted

Azt tudom még elképzelni hogy egy aero-val nem kompatibilis videókártyán szeretnéd az aerot bekapcsolni, régebbi kártya, win7 driver nélkül lehet ilyen.

Milyen videókártyád van?

2012. máj. 17. 04:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Telepítés után csináltál rendszer-minősítést? Amíg az nincs meg (vagy túl alacsony pontszámot kap a géped), addig nem lesz az Aero.
2012. máj. 17. 07:46
 3/8 A kérdező kommentje:

1.: Köszönöm válaszod. Ati Radeon HD 4670 kártyám van, és egyébként eddig tökéletesen működött akárhányszor újraraktam, és most sem újratelepítés után lépett fel a hiba. Megnéztem a folyamatok között és nem fut az svchost.exe. Próbáltam indítani program futtatással, az ikonra is próbáltam rámenni, de semmi nem történik. Szóval szerintem ezzel lesz a hiba. Mit tegyek, hogy elinduljon?

2.:Nem csináltam rendszer-minősítést, rámentem, és ki is írta, hogy a frissítésre szorul... Minősítette a rendszert, és a proci miatt 3,6 lett, de 1-10ig terjedő értéknél van Aero. Újraindítás után még mindig nem oldódott meg a probléma.

2012. máj. 17. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:

"Próbáltam indítani program futtatással, az ikonra is próbáltam rámenni, de semmi nem történik"

Milyen ikonra mentél rá? Ez egy szolgáltatás, a szolgáltatások listájában kell ellenörizned és állitanod.

Futtatásba beirod hogy: services.msc itt pedig ellenörzöd az asztalablak kezelő szolgáltatást (Desktop Window Manager) hogy fut, mire van állitva induljon a windowsal, ha nem fut akkor inditható vagy sem, ha elindult megjavult e a hiba, stb. ez a szolgáltatás nem függ semmitől, igy ha nem fut el kellene tudnod inditani.

Mondjuk ilyet sem láttam még hogy ezt tiltva van, nyugtass meg hogy a vga driver felkerült.

2012. máj. 17. 15:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen felvan telepítve a VGA driver, és fut az asztalablak-kezelő: [link]
2012. máj. 17. 18:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Pedig csak drivergond lesz, esetleg malware rosszalkodik a háttérben.

A telepitő ugyanaz mint elötte?

Ellenőrizd a géped ezzel: [link]

2012. máj. 17. 19:01
 7/8 A kérdező kommentje:
A telepítő ugyan az. Vírus pedig van bőven :/ [link]
2012. máj. 18. 01:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Driver újratelepítésével sikerült megoldani a problémát.
2012. máj. 19. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!