Miért nem megy még a Minecraft se?
Egy inno 3d innovision netbookom van. Vmi ilyesmi - [link]
Azt még megértem hogy nem futnak rajta az újabb játékok, nem arra találták ki. De az hogy lehet hogy egy Minecraft is úgy szaggat rajta hogy élvezhetetlen??? Az 1998-as Starcraft az ami szuperül elmegy rajta, egy NFS underground 2 az minimál grafikán is szaggat. Ennyire gyenge lenne a gép vagy valami rossz beállitás van?
Jaj, fogjuk már fel, hogy a minecraftnak kemény gépigénye van... Egy játék gépigénye nem attól függ, hogy milyen textúrát húzol rá. Egy crysis akkor is durva gépigénnyel rendelkezne, hogyha 16x16-os textúra lenne rajta, holott akkor a minecraft hozzá képest full realisztikus képet adna.
A minecraft a mai játékok gépigény szintje körül mozog, mivel brutál mennyiségű adatot kell kezelnie és feldolgoznia.
Szóval egyszerűen ilyen a géped, igen. A régebbi játék megy, az új nem :)
Hu, na várj: Sim city 3, Dungeon Keeper, Populous 3, Street Wars, Theme hospital
Így hirtelen ezek jutottak eszembe, amik remek régi játékok :D
A repülés nem jön be? :) Multira kapható vagyok, csak megjegyezném :P
na hát egér nélkül macerás repkedni :D
a többit is megnézegetem majd azért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!