Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit állítsak át hogy jó...

Mit állítsak át hogy jó legyen? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Na szóval, a Tv met összekötöttem a pc-vel minden jó is volt még nem vettem új videókarit és húztam újra a gépemet. Ezután ugyanis fekete fehér lett a kép. Tudom hogy be kell állítani valamit hogy jó legyen, de nem tudom mit. Segítsetek pls!!! (ATI catalyst control center-em van ha ez segít valakinek valamit)
2012. máj. 13. 01:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Jobb alsó sarok tálcán jobb klikk az ati ikonon, colors vagy szinek es atallitod szinesre. Bocsi nem vagyok gép elóőtt ennyit tudok fejből, ez se biztos jó.
2012. máj. 13. 09:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos hiába húzgálom a csúszkákat,mindössze világosodik és sötétedik a kép de szín nincsen rajta :( help pls!!!!!!
2012. máj. 13. 12:12
 3/3 anonim ***** válasza:
nyisd meg a control centert és a color manangementben szte át lehet állítan, bár nekem nem ilyen kártyám van.
2012. máj. 13. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!