Mit állítsak át hogy jó legyen? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Na szóval, a Tv met összekötöttem a pc-vel minden jó is volt még nem vettem új videókarit és húztam újra a gépemet. Ezután ugyanis fekete fehér lett a kép. Tudom hogy be kell állítani valamit hogy jó legyen, de nem tudom mit. Segítsetek pls!!! (ATI catalyst control center-em van ha ez segít valakinek valamit)2012. máj. 13. 01:39
1/3 anonim válasza:
Jobb alsó sarok tálcán jobb klikk az ati ikonon, colors vagy szinek es atallitod szinesre. Bocsi nem vagyok gép elóőtt ennyit tudok fejből, ez se biztos jó.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos hiába húzgálom a csúszkákat,mindössze világosodik és sötétedik a kép de szín nincsen rajta :( help pls!!!!!!
2012. máj. 13. 12:12
3/3 anonim válasza:
nyisd meg a control centert és a color manangementben szte át lehet állítan, bár nekem nem ilyen kártyám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!