Egy ilyen Wi-Fi-s routernek mekkora a hatósugara?
TP-LINK-et ne vegyél mert szar.Vegyél D-LINK-et.
Átlagos használatra elég egy D-LINK dir600 is.
Ne már...
A TP-LINK fényévekkel jobb a D-Linkes sz*roknál...
Volt tapasztalatom elég sok félével.
Ez a linkelt egész jó darab, de a háztól és a falaktól függ, hogy meddig megy. (Nem mindegy, hogy tégla vagy vasbeton, stb...)
Hidd el informatikus vagyok és elég sok ismerősöm szintén az.
Valószínűleg peched volt, viszont ennél én jelentősen nagyobb mennyiséggel találkoztam már, ott a d-linkek hülyültek meg és haltak le igen hamar.
A jelenleg legjobb olcsóbb router ez: [link]
Ez garantáltan évekig tökéletes. (Ennél már csak a Linksys linuxos routerei jobbak, de azok drágábbak is...)
Nekem valami ilyesmi volt, legalábbis kinézetre hasonló:
Auchan-ből vettem kb.3 hónapig bírta utána behalt,visszavittem kicserélték és az ugy 2 hónap után szintén behalt,aztán vettem egy másikat,arra már nem nagyon emlékszem mien volt viszont az se bírta ki 2 hónapnál tovább.A D-LINK-et meg ugyanottvettem és még egyszer sem volt vele bajom.Szerintem nem hiszem hogy pech-em volt és hogy pont a tp-linkek haltak be.Még volt egy TENDA nevezetű routerem na az is csak úgy 3 hó a max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!