Ez a gép összeállítás kompatibilis? Help légyszíves
új gépet veszek és állítottam össze egyet, csak nem tudom, hogy kompatibilis-e... szóval:
Alaplap: GIGABYTE GA-970A-UD3 típusú alaplap Socket-AM3+ foglalattal, AMD 970 chipsettel, 4db DDR3
proci: AMD Athlon II X2 260 3.20Ghz AM3 BOX processzor FOGLALAT: Socket-AM3
(itt már nem vagyok biztos, hogy hogy van ez a AM3 és AM3+...)
Memoria(RAM): KINGMAX 4GB DDR3 1333Mhz memória (Kiszerelés: 2db modul)
VIDEO KARI: ATi RadeOn HD6570 chipsettel, 1024Mb DDR3
táp: COOLINK COOLCP4018AP TELJESÍTMÉNY (W): 400 Watt
1 VENTILÁTOR: 12 cm (itt ez a 400W elég? szerintetek )
ez lenne.. köszönöm a segítséget előre is! :)
Én annak a híve vagyok, hogy bármi, csak ne alaplapi hangkártya:)
Egy Sound Blaster 128-as ezer éves sztereó hangkarinak 100x szebb hangja van, mint bármelyik mai 7.1-es szutyoknak.
Még az ASUS X-fije elmegy, amit külön adnak vele pci-e slotba, de az se egy álom szvsz.
Ez ízlés és hangrendszer kérdése, ahol már jó a hangrendszer oda már tényleg nem jó az alaplapi gány.
Kérdező a HD 6750 jobb mint a HD 6670, a kevesebb VRAM ellenére is.
Amúgy nem, nem attól függ, hogy milyen DDR típus a VRAM, itt a csatoló felület számít.
Annyira nem nagy cucc az 5.1-em elég "buta" változat de jól szól.. :) eddig is elég volt neki az alaplapi hangkari. :)
Akkor az is jó lesz?. :) rendben. Akkor most már összeállít a lista és 82eFt ból megleszek...:) mindennel együtt. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Nah még 1 kérdésem lenne.
Alaplap.
Találtam egy MSI-t és most gondolkozom, hogy lehet inkább ezt kellene. ő lenne az: MSI 970A-G4
itt itt van mind2: [link]
Kb ugyan ott vagy mindkettővel.
Amúgy ha netalán egy ASRock 970 Extreme 4-et vennél, meg lehetne próbálkozni a 4. mag feloldásával, és van rá esély, hogy ez működik is az X3-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!